Over ons

Adres:

Chaamseweg 8

5111 VM Baarle Nassau

Telefoon:

06 25 506 821

 

 

 

Li La Leuke Opvang is aangesloten bij:

 

Kinderopvang Thuis

 

ViaViela regio Breda

 

 

 

 

 

 

Ik ben Nancy Andrea-van der Velden (31 augustus 1983).

En ben getrouwd met Erwin Andrea (15 augustus 1976) en wij hebben 2 dochters Mila (14 augustus 2007) en Luna (22 juli 2009).

Erwin werkt als financieel administratief medewerker bij Drukkerij EM de Jong hier in Baarle Nassau.

Mila en Luna gaan inmiddels naar school en zitten op OBS De Regenboog hier in Baarle Nassau.

 

 

Oorspronkelijk kom ik uit Chaam en Erwin uit Beverwijk. We wonen sinds 2005 in Baarle Nassau.

Vanaf mijn elfde pas ik al op en heb altijd geweten dat ik in de kinderopvang wilde werken. Na het afronden van mijn opleiding SPW Kinderopvang heb ik een half jaartje in de invalpool van Kober gewerkt. Daarna ben ik in vaste dienst gekomen bij Fleks Kinderopvangorganisatie locatie Zuiderhout in Teteringen.

Tijdens de jaren dat ik daar gewerkt heb, ben ik in de gelegenheid geweest om nog een opleiding management in de kinderopvang te volgen, welke ik met succes heb afgerond. Jarenlang heb ik gefungeerd als "rechterhand" van de leidinggevende, wat ik altijd leuk en als een welkome afwisseling heb ervaren. Na bijna 8 jaar was ik daar de uitdaging kwijt en wilde graag meer tijd voor Mila en Luna.

De persoonlijke aandacht voor de kindjes in een gezellige huislijke omgeving dat is wat ik miste op het kinderdagverblijf. Ik vind het erg belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot een eigen individu. Om dat mogelijk te kunnen maken moeten ze zich veilig en geborgen kunnen voelen.

En dat kan natuurlijk niet beter als in een klein groepje waar er alle aandacht is voor de kinderen individueel maar ook samen leren spelen met andere kinderen speelt een grote factor in de ontwikkeling van kinderen.

 

Ik sta open voor kritiek, zowel positief als negatief.

Zal altijd open en eerlijk zijn over hoe de dagen van de kinderen verlopen zijn.

Niets is te gek dus alles kan je aan me vragen.

Mocht je zelfs nog twijfelen over iets blijf daar niet mee rond lopen en bel me gewoon op of kom nog even langs.

Jullie laten je dierbaarste bezit bij me achter en daar ben ik me zeer zeker van bewust, en daarom vind ik het belangrijk dat we alles met elkaar kunnen bespreken ik hou daarom de drempel graag zo laag mogelijk.

 

 

 

Over ons